Connect with us

Najważniejsze wiadomości

Euro 2024: Która jest godzina w Polsce?

Published

on

Euro 2024: Która jest godzina w Polsce?

PPolska i Holandia spotkają się 16 czerwca 2024 r. w Kolonii. Grupa Dz Mistrzostwa Europy UEFA 2024.

POWIĄZANY

Na jakim kanale telewizyjnym mogę obejrzeć mecz UEFA Euro 2024 pomiędzy Polską a Holandią ze Stanów Zjednoczonych?

The Euro UEFA Mecz pomiędzy Polską a Holandią zostanie rozegrany 16 czerwca 2024 roku w Kolonii o godzinie 8:00 (CDT) i będzie transmitowany na żywo w telewizji.

Jeśli chcesz, możesz także grać w tę grę na wielu platformach Legalne platformy streamingowe jak na przykład Fubo, Vidgo, Sling TV, Peacock TV i YouTube TV.

Kiedy rozpoczyna się mecz Mistrzostw Europy UEFA 2024 pomiędzy Polską a Holandią?

Jak zawsze, godzina rozpoczęcia gry zależy od Twojej lokalizacji. Aby ułatwić Ci pracę, poniżej podajemy najczęstsze godziny rozpoczęcia:

  • Centralny czas standardowy (CDT): 8:00
  • Czas wschodni (ET): 9:00
  • Czas pacyficzny (PT): 6:00
  • Czas brytyjski (GMT): 14:00

Dodatkowo na koniec rozgrywki możesz zapoznać się z pełnym raportem i komentarzami pomeczowymi najlepszych graczy.

Jak wygląda kadra Polski na UEFA Euro 2024?

Polska wraz z trenerem Michałem Probierzem nominowali następujących zawodników na Mistrzostwa Europy UEFA 2024:

  • bramkarz: Łukasz Skorupski, Wojciech Szczęsny i Marcin Bułka
  • obrońca: Tymoteusz Puchacz, Bartosz Bereszyński, Jakub Kiwior, Paweł Bochniewicz, Jan Bednarek, Sebastian Walukiewicz, Paweł Dawidowicz i Bartosz Salamon
  • pomocnik: Sebastian Szymański, Kamil Grosicki, Nicola Zalewski, Przemysław Frankowski, Jakub Moder, Paweł Wszołek, Jakub Piotrowski, Damian Szymański, Taras Romanczuk, Piotr Zieliński i Bartosz Ślisz
  • Do przodu: Robert Lewandowski, Adam Buksa, Karol Świderski i Krzysztof Piątek

    Jak wygląda kadra Holandii na UEFA Euro 2024?

    Holandia i trener Ronald Koeman powołał do składu następujących zawodników na Mistrzostwa Europy UEFA 2024:

    • bramkarz: Bart Verbruggen, Marco Bizot i Mark Fleks
    • obrońca: Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Nathan Aké, Matthijs de Ligt, Lutsharel Geertruida, Jeremie Frimpong i Daley Blind
    • pomocnik: Tijjani Reijnders, Joey Veerman, Jerdy Schouten, Xavi Simons, Marten de Roon, Quinten Timber, Georginio Wijnaldum, Teun Koopmeiners i Mats Wieffer
    • Do przodu

      : Cody Gakpo, Memphis Depay, Donyell Malen i Wout Weghorst

READ  Zapowiedź Ekstraligi Polskiej 2020-21
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *