Connect with us

technologia

Tak, możesz pracować w hotelarstwie i mieć śliczne paznokcie

Published

on

Przemysł spożywczy jest bardzo anty-paznokciowy. Ale tak naprawdę nie pasuję do typowych przestrzeni, jakie spotykamy w branży. Przed pandemią zajmowałem się produkcją wielu wydarzeń, ale wypaliłem się i trudno mi było się zainspirować. Zainwestowałem swój czas w Breaking Bread, organizację non-profit, której jestem współzałożycielem, która dystrybuuje żywność do zagrożonych społeczności oraz w moim osiedlowym ogrodzie. Lubię sama malować paznokcie, bo jeśli manicure odpadnie podczas prac w ogrodzie, mogę po prostu założyć płaszcz.

jestem zakochany J. Hannah Lakier do paznokci. Kolory wyglądają naturalnie, ziemiste i znajome. Bardzo lubię niuanse patyna, Miso, oraz wydma. Tu, w Nowym Jorku, zdobienie paznokci jest rodzajem sceny. Wielu moich znajomych, którzy lubią mieć zrobione paznokcie, przeprasza, niezależnie od wykonywanej pracy. To forma wyrażania siebie.


Dan Pelosi, wynalazca żywności i stylu życia, GrossyPelosi

Używam lakieru do paznokci, żeby porozmawiać o tym, co oznacza męskość. Moja tożsamość jest kolorowa, szczęśliwa, pozytywna. Robienie paznokci jest przedłużeniem tego, a ponieważ tak często fotografuję swoje dłonie, jest to świetny sposób, aby dodać coś do historii.

W moich filmach czasami dopasowuję lakier do paznokci do naczynia lub różnych składników w naczyniu. Dla jednego Wideo gdzie zrobiłam włoski biszkopt z jagodami zrobiłam sobie w nim paznokcie fioletowy odcień przypominał mój fartuch i czapkę, a także jagody. Harmonijna historia kolorów! Ludzie przyjmują to, co kocham.

Zobacz moje palce to marka założona przez mojego przyjaciela, który mieszka w Portland w stanie Oregon. Mają naprawdę świetne kolory i są wegańskie i wolne od okrucieństwa. Pracowaliśmy razem nad kolorem Lost in the Sawce, po moim sosie do wódki Przepis. Wiedzą, że sos jest gotowy, gdy jego kolor pasuje do twoich paznokci. Zrobiliśmy naprawdę limitowaną edycję, tylko około 100 butelek i wyprzedała się w weekend.


Lena Sareini, cukiernik i półfinalistka James Beard Award

Poczuj się jak zła suczka ze świeżym manicure’em! Zanim zacząłem szkołę gotowania, zawsze robiłem sobie paznokcie. Moja siostra naprawdę interesowała się zdobieniem paznokci i dała mi zabawne wzory. Ale po tym, jak zacząłem pracować w restauracjach, mój związek z lakierem do paznokci naprawdę zależał od tego, czy mój pracodawca na to pozwolił, a jeśli nie, to było druzgocące. Rozumiem – lakier do paznokci może odpryskiwać i dostać się do jedzenia, z którym pracujesz. Ale szelak istnieje i jest w zasadzie nietłukący i trwały, więc go noszę.

READ  Google poważnie podchodzi do swoich ogromnych kabin do czatów wideo i rozpoczyna testy w świecie rzeczywistym
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *