Connect with us

Sport

Data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo US 2022 FIVB Volleyball Men’s World Championship w USA

Published

on

Data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo US 2022 FIVB Volleyball Men’s World Championship w USA

FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn

Polska spotyka Tunezję w 1/8 finału FIVB Mistrzostw Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn w 2022 roku. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje o tej grze, m.in. B. kiedy, gdzie, o której godzinie i jak oglądać lub transmitować na żywo mecz w USA.

Bartosz Kurek z Team Poland
© Toru Hanai/Getty ImagesBartosz Kurek z Team Poland

Polska (jeden z najlepszych pretendentów do wygrania tego turnieju) gra przeciwko Tunezja za 16 rundę tego 2022 FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn. Oto wszystkie informacje, które chcesz wiedzieć o tej grze, w tym data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo.

Jeden z głównych pretendentów do dotarcia do finału rozpoczyna swoją podróż w tej rundzie 16 2022 FIVB Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn. Polska wygrali swoją grupę znacznie lepiej niż oczekiwano. Problemów jednak nie można było się spodziewać Bułgaria lub Meksyki rzeczywiście tego nie zrobili.

Uważano jednak, że wbrew Stany Zjednoczone to będzie o wiele trudniejsza gra, niż się okazało. Zwycięstwo 3:1 z Amerykanami potwierdza ich kandydaturę, którą teraz muszą ponownie potwierdzić przeciwko czwartej najlepszej drużynie z trzeciego miejsca. Tunezja wiedzą, że szanse na pokonanie Polaków są niewielkie, ale i tak będą szukać wyczynu.

Polska vs Tunezja: Data

Polska oraz Tunezja spotkać się dzisiaj w Gliwicach, Polska4 września 2022 o 15:00 czasu wschodniego dla rundy 16 z Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn 2022 r..

Polska vs Tunezja: czas według stanu w USA

ET: 15:00
CT: 14:00 zegar
MT: 13:00
PT: 12.00

Polska vs Tunezja Kanały telewizyjne do oglądania lub transmisji na żywo w USA

Ten Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn 2022 r. W międzyczasie 1/8 finału Polska oraz Tunezja będzie dostępny w Stanach Zjednoczonych na: Volleyball TV, platformie streamingowej FIVB.

READ  Anglia wymienia Phila Fodena, Kyle'a Walkera i Marcusa Rashforda w składzie na mecz z Walią w ostatnim meczu grupowym Mistrzostw Świata | wiadomości piłkarskie

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *