Connect with us

Sport

Data, godzina i kanał telewizyjny do oglądania lub transmisji na żywo US 2022 FIVB Volleyball Men’s Nations League

Published

on

2022 FIVB Siatkówka Mężczyzn Liga Narodów

Polska i Iran zmierzą się w ćwierćfinale Ligi Narodów FIVB Siatkówka Mężczyzn 2022. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje o tej grze, m.in. B. kiedy, gdzie, o której godzinie i jak oglądać lub transmitować na żywo mecz w USA.

Bartosz Kurek z Team Poland reaguje z kolegami z drużyny
© Toru Hanai/Getty ImagesBartosz Kurek z Team Poland reaguje z kolegami z drużyny

Jeden z głównych pretendentów do wygrania tego turnieju, Polskazagra przeciwko Iran za ćwierćfinały 2022 FIVB Siatkówka Mężczyzn Liga Narodów. Znajdź tutaj wszystkie informacje, które chcesz wiedzieć o tej grze, w tym datę, godzinę i kanał telewizyjny, aby oglądać lub transmitować na żywo tę grę w Stanach Zjednoczonych.

Polska drużyna pokazała to przez cały czas 2022 FIVB Siatkówka Mężczyzn Liga Narodów dlaczego są jednym z głównych pretendentów do tytułu ligowego: nie mniej niż 10 wygranych i 2 porażki w 12 meczach fazy zasadniczej, z 31 punktami zdobytymi, podobnie jak Włochy, ale ze względu na niższy współczynnik setów zajęli drugie miejsce .

Irańczycy byli silną drużyną w fazie regularnej z 7 zwycięstwami i 5 porażkami. Wszystko by na to wskazywało Polska są wielkimi faworytami do wygrania tej gry. Istnieje jednak precedens, który podawałby to w wątpliwość: ci rywale spotkali się na regularnym etapie (5 lipca) i zwycięstwo zakończyło się wynikiem 3:2 na korzyść Iranu. Bez wątpienia będzie to towarzyszyć grze między Stany Zjednoczone oraz Brazyliajedna z najciekawszych gier ćwierćfinałów.

Polska vs Iran: Data

Polska oraz Iran zmierzą się ze sobą na Unipol ArenaBolonia, Włochy Czwartek 21 lipca 2022 o 15:00 (czasu wschodniego) W związku z tym FIVB Siatkówka męska Liga Narodów.

Polska vs. Iran: czas według stanów w USA

ET: 15:00
CT: 14:00 zegar
MT: 13:00
PT: 12.00

Polska vs Iran: kanały telewizyjne do oglądania lub transmisji na żywo w USA

Ten 2022 FIVB Siatkówka Mężczyzn Liga Narodów Mecz ćwierćfinałowy pomiędzy Polska oraz Iran zostanie wyemitowany na Volleyballworld.tv w Stanach Zjednoczonych. Siatkówka TV.

READ  Sport: Dick Pound żegna się z Wadą i przekazuje latarkę antydopingową, wiadomości sportowe i najważniejsze artykuły
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.